علمی-اجتماعی
جمعه 27 بهمن 1391برچسب:, :: 23:18 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

افراد همنشین و مردمی که با مبتلایان به این مشکل در ارتباط هستند بخاطر حجب و حیا و اخلاق و احترامات خاص اجتماعی کمتر به فرد تذکر میدهند تا به درمان خودبپردازد وافرادی هم که به هر شکل از مشکل خود باخبر میشوند کمتر موفق به کشف علت و درمان خود میشومند. دارو درمانهایرایج دکمک کننده نبوده و این به دلیل تشخیص نادرست علت میباشد. در طب مدرن غلبه سودا وبلغم در معده جایگاهی نداشته و درمان عفونت سینوسها (سینوزیت)ناموفق بوده و به انواع انتی بیوتیکها مقاوم شده لذا عفونت سینوسها به شکلی نسبی کنترل میشود. این افراد کم کم با اگاهی از مشکل خود از جامعه فاصله گرفته و روز بروز بر مشکلات انها افزوده میشود.

علل بوی بد دهان

علل متعددی برای این مشکل مطرح است :۱-عفونت لثه ها ۲-عفونت ریشه دندانها ۳-سوءمزاج پوست دهان و خشک شدن مخاط داخل دهان که در اکثر مواقع این مشکل ناشی از سوءمزاج گرم میباشد ۴-عفونت ریه خصوصا در افراد مبتلابه بیماری سل ۵- قرار گرفتن خلط فاسد گندیده در دهانه معده خصوصا خلط فاسد سفرا و یا بلغم ۶-عفونت سینوسها۷-یبوست مزاج

درمورد عفونت لثه ها و مشکل دندانها نحوه درمان بیشتر مربوط به همکاران دندانپزشک میباشد . البته به منظور کنترل عفونت لثه ها استفاده از ترکیب دهانشویه سرکه و گلاب (نصف استکان اب جوشیده سرد شده +۱ قاشق سرکه+۲ قاشق گلاب )بسیار کمک کننده است . شایان ذکر است که سرکه صنعتی نباشد و روزی ۳ مرتبه لثه ها را با این دهانشویه ماساژدهید.اگر مشکل ناشی از سوءمزاج گرم و خلط فاسد صفرا در مخاط دهان و یا دهانه معده باشد خوردن زردالو تازه صبح ناشتا و همچنین خیار . خربزه و شفتالو به شکل ناشتا بسیار کمک کننده است . اگر زردالوتازه نبود استفاده از برگه زردالو صبح ناشتا نیز کمک کننده است.

همچنین خوراکی ها باید سردی بخش باشند که صفرا تولید نکنند .
اگر مشکل از خلط فاسد بلغم باشد استفاده از ترکیبات ایارجها (ترکیبات دارویی که در انها از صبر زرد استفاده میشود ،معجونهایی که در انها از هلیله استفاده میشود (معروف به اطریفل)و نیز زنجبیل پرورده و غذاهای برشته شده (کباب) مناسب است.
همچنین کم نوشیدن اب (بهتر است از اب جوشیده سرد استفاده شود)و پرهیز از خام خواری و مصرف میوه و سبزیجات با طبع سرد اتاثیر خوبی دارد. مسواک زدن مرتب و همچنین استفاده از چوب مسواک (چوب اراک و چوب زیتون)و خوردن مویز منقی (هسته دراورده)صبح ناشتا نیز کمک کننده است .

استفاده از کندر. میخک . صندل .مصطکی . جوز. سنبل. و زنجبیل در درمان بلغم نیز تاصیر خوبی دارد . خوردن طولانی مدت عسل – بدون اب-قبل صبحانه هم درمان کننده است. عدم کارکرد منظم معده و روده ها حداقل روزی ۱ مرتبه و پاکسازی نشدن بدن از فضولات باعث تجمع مواد عفونی در بدن و باز جذب مواد مضر و در نتیجه بوی بد دهان میشود.

برای حل این مشکل راهکارهای متعددی پیشنهاد میشود ،از جمله نوشیدن ۱ لیوان اب جوشیده گرم تر از ولرم بدون شیرینی قبل از هر وعده غذایی بسیار کمک کننده است . همچنین ماساژشکم (اطراف ناف )با روغن زیتون نیز بسیار کمک کننده است.

یکی دیگر از علل مهم بوی بد دهان عفونت سینوسها و خلط پشت حلق . خصوصا هنگام بیدار شدن از خواب میباشد. سینوزیت در اکثر موارد مزمن بوده و درمانهای متعدد و حتی درمان شستشو و یا جراحی سینوس نیز در درمان موثر نبوده است . لذا استفاده از بخور بابونه د. تخم گشنیز . کاه گندم و....موثر است همچنین استفاده از قطره روغن سیاهدانه در بینی نیز بسیار کمک کننده است



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





    درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
    آخرین مطالب
    آرشيو وبلاگ
    پیوندهای روزانه
    پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی-اجتماعی و آدرس shamila.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





    نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 265
بازدید دیروز : 2097
بازدید هفته : 2826
بازدید ماه : 3160
بازدید کل : 3563245
تعداد مطالب : 14893
تعداد نظرات : 281
تعداد آنلاین : 1

<>